2022-05-19 07:41:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kockáztatnod kell, ha tovább akarsz lépni az életed útján

Napi horoszkóp május 19-re tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ha te már nem vagy független ember, nagyon meg kell gondolnod, belekezdesz-e egy titkos kapcsolatba, mert a Nap és a Plútó fényszöge erre tesz hajlamossá. Az ilyesmi mindig azt jelzi, hogy a párkapcsolatodban valami nincs rendben. Talán inkább azt kellene rendbe tenni.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ellenáll neked a párod valamilyen kérdésben. Úgy érzed, szerelmi téren kudarcot vallottál, holott csak arról van szó, hogy késleltetésre, türelemre kényszerítik a csillagok. De ez éppen az az erő, mely nagyra növeszti a szív vágyát, a szerelmet.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma valahogy nem sikerül zöldágra vergődni az ellenkező neműekkel. Persze ez nem mindig van így, de ma igen, félreértések nehezítik ezeket a kapcsolatokat. A barátsággal most többre mész, mint a kétes kimenetelű szerelmekkel.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap és a Plútó fényszöge tisztánlátással ajándékoz meg, de gyanakvóvá is tehet. Azt nem érted teljesen, hogy a másikat a lelke mélyén a jóindulat vezérli. Bízz jobban a jó fejleményekben, szerencsében, pozitív fordulatokban!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Elérkezett az idő arra, hogy végre szembenézz a problémákkal és fel is számold őket. Ma nagyon hatékony napod lesz, este jogosan veregeted meg a saját válladat! Pénzügyekben is szerencsét mutatnak a csillagok.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kétségeid támadhatnak a partnereddel kapcsolatban. Pedig igazából a saját magadba vetett hitedet kérdőjeleznéd meg. Mielőtt vádaskodásba kezdenél, gondold végig, mi is az, amit ő vétett, és mi az, ami a saját hibád.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bármit is teszel ma, azt őszintén és teljes szívvel tedd. Csak úgy érdemes. Ha randizni készülsz, akkor pláne. Ne is menj el olyan emberrel találkozni, aki már most nem bizsergeti meg a szívedet. Annak semmi értelme, csak szenvednél.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap és a Plútó fényszöge miatt ma nagyon intenzív energiák hatnak rád. Érdekes összefüggésekre láthatsz rá, és megértesz egy sor olyan összefüggést valakivel kapcsolatban, amiket eddig nem láttál.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap felszabadulást hozhat az életedbe. Valami, ami eddig rettentő teherként nyomta a válladat, most elillan, ettől szabaddá válhatsz. Ezzel módod lesz mindjárt arra is, hogy emberi kapcsolataidon javíts. Másként tudsz viselkedni.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Valami nyomaszt, ami miatt legbelül folyamatos szorongást érzel. Talán nem is vagy tudatában ennek a szorongásnak. Sajnos azonban az attól még annál inkább hathat. Ez is oka lehet a magas vérnyomásnak, fejfájásnak.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kockáztatnod kell, ha tovább akarsz lépni az életed útján. A különlegesség mindig közel állt hozzád, csak talán nem merted mindig maradéktalanul bevállalni. Most viszont úgy tűnik, nem tehetsz mást. Szánd rá magad a döntő lépésekre!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Magánéletedben kedvező fordulatokra számíthatsz. Ez szerencsésen hathat a munkádra is, amit minden eddiginél odaadóbban és pontosabban tudsz elvégezni. Csak a gyanakvásról kellene leszoknod. Nincsenek mindenkinek hátsó gondolatai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: